Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Μωλιώτης Συρματουργία

Η εταιρεία Λ. Μωλιώτης Ι.Κ.Ε δραστηριοποιείται από το 1980 στην παραγωγή – εμπόριο συρματουργικών προϊόντων. Είναι εγκατεστημένη στην Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις γηπέδου εμβαδού 11.000 m2 με στεγασμένο χώρο 5.000 m2 με όλες τις σύγχρονες υποδομές.

Είναι πιστοποιημένη με ΕΛΟΤ ΕΝ ISO - 9001:2008 No QA-C-1412/16 από την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. στην:

  1. κατασκευή υλικών περιφράξεων
  2. αντιπλημμυρικών πλεγμάτων συγκράτησης πρανών – συρματοκιβωτίων
  3. κατασκευή έργων περιφράξεων

Η εταιρεία μας καθιερώθηκε στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά από την  παραγωγή τυποποιημένης  περίφραξης  εγκαταστάσεων κεραιών κινητής τηλεφωνίας  (INTRACOM) και από την παραγωγή εξάγωνου αντιπλημμυρικού πλέγματος διπλής πλέξης και συρματοκιβωτίων. Παράγει όλα τα είδη γαλβανισμένων και πλαστικοποιημένων συρματοπλεγμάτων, όλα τα είδη αγκαθωτών συρμάτων, πάσσαλους σιδήρου απλούς και γαλβάνιζε για περιφράξεις και γραμμικές καλλιέργειες. Τα προϊόντα μας συνεχώς εξελίσσονται και υποβάλλονται σε συνεχείς ελέγχους .

Με οδηγό τον συνεχή, δυναμικό και εξωστρεφή προσανατολισμό υλοποιήσαμε την τελευταία δεκαετία ένα φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να καθιερωθούμε στην παραγωγή του συνόλου των συρματουργιών προϊόντων. Η εταιρεία μας έχει ως σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες μας.

Προσπαθήσαμε το αντικείμενο της περίφραξης να το προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά κάνοντας τομές στα υλικά και στον τρόπο κατασκευής τους. Βασικά είναι ένα είδος το οποίο σε βάθος χρόνου θα είναι απαραίτητο είτε για να οριοθετεί και να  διασφαλίζει ιδιοκτησίες, είτε για να διασφαλίζει χώρους εργοταξίων – στρατοπέδων και γενικώς χώρους ύψιστης ασφαλείας. Για τους παραπάνω λόγους εξελίσσονται και τα υλικά για κάθε τύπο περίφραξης. Ένα παράδειγμα είναι οι κινητές περιφράξεις για προστασία εργοταξίων, χώρων όπου εκτελούνται γενικά έργα, περιορισμό και απαγόρευση πρόσβασης κίνησης στις πόλεις και σε συναυλίες. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η ευαισθησία για το περιβάλλον, δηλαδή υλικά φιλικά στο φυσικό περιβάλλον και από άποψη δομής αλλά και εξωτερικής εμφάνισης.

Με εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνουμε περιφράξεις οικοπέδων, σπιτιών, επαγγελματικών χώρων, αγροτεμαχίων, γηπέδων τένις, basket και 5χ5 ποδοσφαίρου αλλά και περιφράξεις υψίστης ασφαλείας στρατοπέδων αεροδρομίων και φυλακών.

Η τεχνολογία αιχμής, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας μας, μας επιτρέπουν να ικανοποιούμε με σεβασμό και υπευθυνότητα το σύνολο των αναγκών των πελατών μας. Στο κέντρο της εταιρικής μας κουλτούρας βρίσκετε ο άνθρωπος και το φυσικό περιβάλλον.

    Εσωτερικός Χώρος Βιομηχανίας

Επίσης η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή αντιπλημμυρικών πλεγμάτων (ΣΑΡΑΖΑΝΕΤΙ) σε ρόλους και συρματοκιβώτια σε διάφορες διαστάσεις. Στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό παρατηρείται αύξηση της χρήσης του Σαραζανέτι. Γνωρίζουμε ότι στην αντιμετώπιση των φαινομένων τις διάβρωσης εδαφών και στις παρεμβάσεις του ανθρώπου στο φυσικό περιβάλλον με έργα υποδομής όπως κυκλοφοριακής φύσης, εκτροπών ποταμιών και ποικίλλων άλλων κατασκευών τα αντιπλημμυρικά εξάγωνα διπλής στρέψεως πλέγματα (Σαραζανέτι) βρίσκουν την μέγιστη και ασφαλέστερη εφαρμογή όσον αφορά το αποτέλεσμα αλλά και την φιλικότητα του προϊόντος προς το περιβάλλον.

Ο πλήρης και σύγχρονος εξοπλισμός της εταιρίας μας αλλά και η συνεχής προσπάθεια μας να προσφέρουμε αρίστης ποιότητας υπηρεσίες μας δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετούμε έγκαιρα τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα. Τα έργα που έχουμε εκτελέσει ως σήμερα είναι τα καλύτερα διαπιστευτήρια μας.